Ľudia vnímajú a praktizujú saunovanie rôznymi spôsobmi. Jedni radi relaxujú v spoločnosti druhých a považujú saunovanie za spoločenskú udalosť. Naopak druhí sú radšej sami a majú to vyhradené ako čas pre samého seba. Sauna buddy je určený pre prvých spomínaných. 🙂

Anglické slovo „buddy“ zastáva viacero významov:

  • človek, ktorý je tvoj blízky priateľ
  • človek, ktorý vie poskytnúť pomoc v prípade problému
  • človek, s ktorým máš spoločné aktivity a dokážete sa navzájom povzbudiť a motivovať
  • človek, s ktorým sa dobre poznáte a máte sa radi

Vďaka týmto významom, sme sa rozhodli vytvoriť platformu a priestor pre nadšencov saunovania, kde môžu vyššie spomenuté definície naplniť.

V dnešnej dobe je veľmi populárny teplotný opak saunovania – otužovanie (a už aj kváskovanie). Pri otužovaní si skupinky dávajú rôzne názvy. Väčšinou ich reprezentujú zvieratá z chladných vôd Severného ľadového oceánu či už ľadové medveďe, tulene, kosatky, prípadne beluhy a mrože. Pripájajú k tomu vlastné prívlastky, aby s navzájom odlíšili. Tým pádom nám vznikajú Bratislavské ľadové medvede, Rusovecké tulene atď.

Rovnaký princíp by mohli mať aj pravidelní saunovači a ich sauna buddies. Názvy by mohli vychádzať zo zvierat, ktoré dokážu zniesť extrémne teploty. Napríklad: dromedáre, štrkáče alebo molochy tŕnité. Zopár inšírácií od nás pre vás: Staromestské molochy alebo Smädné dromedáre 🙂

Späť k našej aplikácii

Pri každom bookingu môžeš pozvať človeka, s ktorým sa chceš sauniť – tvojho Buddyho. V súhrne rezervácie si môžeš vybrať či vstup za buddyho zaplatíš alebo nie. Nezabúdaj, že musíš mať dostatok vstupov, aby si mohol platiť aj za druhých. Ak náhodov pri súhrne rezervácie zistíš, že nemáš dostatok vstupov, nič sa nedeje, pohodlne si ich môžeš dokúpiť aj odtiaľ. Malá video ukážka:

 

Vďaka sekcii Buddies máš možnosť odporúčiť Elysium appku ďalším tvojim kamošom.

Tebe stačí zadať kamošove číslo a stlačiť plusko. Tvoj Buddy dostane kód cez sms spolu s linkom na stiahnutie appky. Následne obaja získate 5€ kupón na saunovanie.

Po stiahnutí appky Buddy zadá kód z sms do kolónky Odporúčací kód priamo pri registrácii do appky.

Zľavu si budete môcť následne uplatniť ako kupón pri platení rezervácie.

Prehľad o svojich kupónoch máš vždy po ruke v nastaveniach v časti Kupóny.

Pokiaľ tvoj buddy už u nás konto má zobrazí sa v sekcii Odoslané pozvánky jeho meno, pokiaľ ho nemá zobrazí sa ako telefónne číslo.

Na tomto obrázku máš zobrazené ako ti príde pozvánka do appky. Môžeš danú pozvánku prijať alebo odmietnuť (to sa snáď nebude často diať 🙂 )

Ak dáš prijať, tvoj Buddy bude automaticky vložený do časti Moji buddies a bude uložený v tvojom profile pre budúce rezervácie.

Elysium Urban Spa má dve časti:

Verejné spa – platíš vstupmi a môžeš zaplatiť vstup aj za svojho buddyho.

Súkromná terasová sauna – bookuje sa ako samostatný celok, svojich buddies do rezervácie pripozývaš.

Pokiaľ nie je súkromná sauna zarezervovaná, v rámci tvojho vstupu do verejného spa sa môžeš saunovať aj tam.

Už si prišiel na to ako pomenuješ svoju buddy skupinku? Podeľte sa s nami s vašimi názvami v komentároch na socialnych sieťach Facebook a Instagram.